Labeta Skořicový cukr 20 g
Víte, které koření rozděluje společnost na ty, kdo jej miluji, a na ty, kteří jej nemohou ani cítit? Překvapivě je jím aromatická a lehce ostrá skořice. Umíte si ale představit jablečný závin bez špetky skořice či svařené víno, u kterého by nebyla ani známka po skořici? Pro vás, kteří mají rádi praktická řešení, je připravený skořicový cukr, který osladí a zároveň ochutí moučníky, kompoty i kávu.
Příprava: Jako přísada při pečení a k dochucení moučníků, kompotů, svařeného vína, na posypání koláčů nebo krupicové kaše.ed vypnutím zkontrolujeme špejlí, zda je makovec propečený. Po vychladnutí můžeme ozdobit citrónovou nebo čokoládovou polevou.
Složení: Cukr, skořice mletá 10 %.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Lahodná směs skořice a cukru je skvělým pomocníkem při pečení. Dodá skvělou chuť i vůni.