GRIZLY Kešu krém se slaným karamelem GOLD 300 g
Vlastnosti a výhody: Kešu a arašídová pasta s kvalitní belgickou karamelovou čokoládou Callebaut si sami vyrábíme v malých šaržích, abychom se mohli zaručit za čerstvost a kvalitu všech ingrediencí produktu. Recepturu nám pomáhala vytvářet renomovaná cukrářka Darina de Oliveira Costa ze Sladké chvíle, a tak jsou chuť másla, textura i jeho složení vymazlené do detailu. Máslíčko nadchne svou lahodnou sladko slanou chutí slaného karamelu. Nadýchaná jemná textura se bude jen rozplývat na jazyku a složení s sebou nese příslib zdravého a výživného pochutnání. Hlavní složkou másla jsou totiž tolik zdravé a výživné oříšky - kešu a arašídy. Oba druhy oříšků jsou bohaté na zdravé tuky, bílkoviny, vlákninu, minerální látky a vitamíny. Kromě vysokého obsahu živin tyto plody také skvěle zasytí. Troška kvalitní belgické karamelové čokolády, soli a javorového sirupu z krému vykouzlí tu nejbáječnější pochoutku.
Výhody:
Hravá sladko slaná chuť
Nutričně bohatá svačina
Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje
Čerstvě vyrobeno v České Republice
Jemná textura
Použití: Využití kešu másla slaný karamel je velmi široké. Můžeme jej namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kaši. Výborné je samozřejmě i jen tak samotné na lžičku na chuť. Krém můžeme využít i při pečení a tam se fantazii meze nekladou. Oříškový krém je zdravou a výživnou svačinkou pro každého.
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
Složení: Jádra pražených arašídů, jádra pražených kešu ořechů 26 %, belgická karamelová čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odtučněné mléko, karamelizovaný cukr 1,5 %, sójový lecitin, aroma, paprikový extrakt, přírodní vanilkové aroma) 18 %, javorový sirup, řepkový olej, lískový olej, sůl 1,6 %. Obsah kakaové sušiny v karamelové čokoládě nejméně 31,1 %.
Země výroby: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Určeno k přímé spotřebě.
Balení: Šroubovací skleněná dóza
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kešu máslo obohacené o belgickou karamelovou čokoládu má nápaditou sladko slanou chuť, jemnou texturu a recepturu dle renomované cukrářky.