GRIZLY Sweets Směs na Red Velvet bez lepku, se sníženým obsahem cukru 670 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, jedlá soda, barvivo (výtažek ze světlice barvířské, E120).
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.
Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodný romantický dort red velvet je pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na valentýnský dort je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání tekutých ingrediencí a následné pečení. Výsledek chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept: Na přípravu světlého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny:
2 vejce
250 ml oleje
220 ml podmáslí
30 ml teplé vody
Obsah sáčku vsypeme do větší mísy. Dále všechny tekuté suroviny včetně vajíček smícháme dohromady a pomalu za stálého míchání v robotu nebo ručně přilíváme k sypkým surovinám a důkladně promícháme na hladkou hmotu. Těsto necháme cca 15 minut odstát. Poté vlijeme do předem připravené formy o průměru 22 cm a pečeme na 140 °C horkovzduch asi 90 minut. Po upečení necháme zcela vychladnout a ideálně na druhý den vytáhneme z formy. Korpus můžete dvakrát podříznout a ozdobit krémem, případně i ovocem.
GRIZLY Tip: Těsto můžeme vylít také na plech v cca 2 cm vrstvě a vykrajovat tvary (srdíčka, kolečka) a vytvořit malé dortíky. Zbylé odkrojky můžete naskládat ve vrstvách spolu s krémem nebo i ovocem do skleničky a servírovat. Těsto můžete rozlít také do košíčků na muffiny a poté nazdobit krémem. Dobu pečení je třeba poté přizpůsobit formě nebo plechu. Skvělý krém vytvoříte vyšleháním 500 g mascarpone spolu s 250 g čerstvého krémového sýra a 200 ml šlehačky. Dbejte na to, aby všechny suroviny byly vychlazené a před samotným šleháním přidejte také 150 g cukru moučky nebo množství cukru přizbůsobte své chuti. Krém vyšlehejte do tuha a pracujte rychle, dokud je studený.
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
S láskou upečeným dortem Red Velvet podle poctivé receptury uděláte Vaší milované osobě určitě radost. Pečení s touto bezlepkovou směsí zvládne úplně každý a výsledkem bude vždy dokonalý moučník.
Expirace: 31.12.2021