Exkluzivní gastronomie

Navigace: EXKLUZIVNI-GASTRONOMIE >

Villeroy & Boch Pizza Passion pizza talíř, 33 x 31,5 cm, 2 ks

Značka: Villeroy & Boch

Kategorie: Domácnost | Doplňky do kuchyně | Stolování | Talíře

Popis:

Ideální talíř na servírování a porcování pizzy o průměru až 30 cm z kolekce Pizza Passion z dílny Villeroy & Boch byl vyroben z prémiového porcelánu o rozměru 33 x 31,5 cm a výšce 3 cm. Důmyslné drážky na okrajích talíře vám usnadní porcování pizzy na 6 stejně velkých kousků. I pizzu lze servírovat opravdu stylově! Porcelánové série Pizza Passion německé značky Villeroy & BochNadčasový Premium porcelán jednoduchých tvarů v čistě bílém provedeníJemné a přesto výjimečně odolné tělo nádobí nepodléhá praskáníPorcelán glazován pro atraktivní lesklý vzhledNeglazované části vyleštěné tak, aby nepoškrábaly stůl či nádobí při stohováníKvalitní glazura umožňuje každodenní mytí v myčce nádobíNádobí je možné používat i v mikrovlnné trouběV kolekci najdete praktické doplňky z přírodních materiálů: korku a dřevaRazítko na spodní straně informuje o značce a zemi původuPoužívány energeticky úsporné plynové vypalovací pece ohleduplnější k životnímu prostředí Premium porcelán, jeho výhody a výroba. Premium porcelán je určen pro každodenní použití, tak aby dělal svému majiteli radost. Je vhodný do mikrovlnné trouby a díky diamantově tvrdé glazuře také pro mytí v myčce nádobí. Vypaluje se 6 až 8 hodin při vysoké teplotě 1230 °C, posléze se zhruba v půli vypalovacího procesu zchladí na 650 °C. Tím získává silnou strukturu a odolnost, nepraská a je odolnější oproti klasickému porcelánu. Po vypálení se výrobek glazuje a opět vypaluje pro atraktivní lesklý vzhled. Po nastříkání či ruční aplikaci dekoru dochází ještě ke třetímu vypalování po dobu 75 minut. Dekor je tak stálobarevný a netrpí používáním v myčce. Neglazované části porcelánu se leští diamantovým pásem. Nemohou tedy poškrábat stůl či glazuru při stohování talířů.
Parametre:

Barva:bílá
Průměr:32 cm
Kolekce:Pizza Passion

Cena:
1345.00 Kč s DPH
Spátky

...

Reklama: